2015 Türkiye Matematik Olimpiyatları Şampiyonundan Özel Ders!

Görüşülür
İlan No 6572
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

6 yıldır sürekli olarak özel ders veriyorum.30 dan fazla öğrenciyle özel ders tecrübem var. 2015 yılında Antalya da düzenlenen matematik olimpiyatlarında şampiyon oldum. Daha önce İstanbul da ki bir dershane de görev aldım.

Derslerimi öğrencinin kapasitesine göre . Öğrencinin matematik düzeyi ne kadarsa ona göre bir program hazırlar planlı bir şekilde ilerlerim. Konuyu anlatırken dersi; slaytlar yoluyla görsel açıdan zenginleştiririm. Anlatılan her konudan sonra muhakkak soru çözümü yapar ayreten soru ödevi veririm. Cunku ne kadar pratik yapılırsa anlatılan bilgi o kadar verimli olacaktır.

EĞİTİM SIRASINDA SADECE BİR ÖĞRETMEN OLARAK DEĞİL EĞİTİM KOÇU OLARAK DA ÇALIŞMALAR YAPMAKTAYIM.

DETAYLI BİLGİ İÇİN MESAJ ATABİLİR VEYA ARAYABİLİRSİNİZ..

SAATLİK HAFTALIK VE AYLIK PAKETLERİMİZ MEVCUTTUR.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
234 kez görüntülendi.

Erencan Teymur

Üyelik tarihi: 11 Mart 2022

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep543 647 18 33
WhatsApp543 647 18 33
İlan sahibi: Erencan Teymur
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.