23 YıllıkTecrübeli Uzman Sınıf Öğretmeni

Görüşülür
İlan No 10468
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

23 yıllık tecrübemle Erzurum ili merkez ilçelerinde lkamet eden siz öğrencilerime katkı sağlamak isterim.

Unutmayalım ki eğitim öğretim hayatımızın temeli İlkokulda atılmaktadır. İleride başarılı olmak için bu temel özenle atılmalıdır.

Bazen öğrencimiz bazı konuları bire bir anlatımlarla daha iyi anlayıp öğrenebilmektedir. 

Biz özel derslerle öğrencimizdeki eksiklikleri tespit edip sınıf öğretmeni tecrübemle onun yaşına ve seviyesine uygun anlatımlarımla ondaki konu eksikliklerini ortadan kaldırp İlkokul derslerinde (1, 2, 3, 4 5. sınıf) öğrencimize destek vermeye ve böylece bu temel eğitim öğretim devresini en verimli şekilde değerlendirmesine yardımcı olmaya çalışıyorum.

 


ERZURUM İŞ İLANLARI  PALANDÖKEN İŞ İLANLARI

Yorumlar
146 kez görüntülendi.

Levent ŞAKAR

Üyelik tarihi: 18 Şubat 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep530 339 76 68
WhatsApp530 339 76 68
İlan sahibi: Levent ŞAKAR
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.