Acil bayan Barmen

Görüşülür
İlan No 12389
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Beytepe'de açılacak yeni güzel bir restaurant için acil Garson ve Barmen Birçok ekip arkadaşına ihtiyacımız var. Firma ismi (Kajun Bing More) ücretler yüz yüze konuşulacak. 

Kajun bilen bay bayan arkadaşlarımız olursa çok iyi olur ama diğer ihtiyacı olan çalışmak isteyen tüm arkadaşlarımız da olur tabi ki. Çevrenizde de iş arayanlara iletirseniz, özelden bana ulaşabilirseniz çok sevinirim.

05389481158

Yorumlar
297 kez görüntülendi.

Kajun Bing More

Üyelik tarihi: 1 Ekim 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep538 948 11 58
WhatsApp538 948 11 58
İlan sahibi: Kajun Bing More
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.