ACİL A- B-C-SINIFI SERTİFİKASI OLAN DİREKSİYON USTA ÖĞRETİCİSİ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 10275
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Beylikdüzü Gülpınar Mahallesinden bulunan özel su sürücü kursu (MTSK) Kadrolu ve Ders saat ücretli Direksiyon Usta Öğreticileri alınacaktır. Bay-bayan Fark etmez â€œ ilanımız ihtiyaç doÄŸabilecek pozisyonlar için deÄŸerlendirilmek üzere aday veri tabanı oluÅŸturmaya yöneliktir. Ä°lana yapacağınız baÅŸvurular için çalışmak istediÄŸiniz alanı/bölümü belirten bir ön yazı eklemenizi rica ederiz.

Bu ilanın genel başvuru niteliğinde olduğunu, tecrübelerinizin ileride ortaya çıkacak pozisyonların gerektirdiği nitelikleri sağlaması durumunda, başvurunuzun değerlendirileceğini lütfen unutmayınız.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

 


Ä°STANBUL Ä°Åž Ä°LANLARI  BEYLÄ°KDÃœZÃœ Ä°Åž Ä°LANLARI

Yorumlar
720 kez görüntülendi.

tuÄŸba alan

Ãœyelik tarihi: 30 Ocak 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep507 571 38 06
WhatsApp507 571 38 06
Ä°lan sahibi: tuÄŸba alan
Ara WhatsApp

Ä°lanlarınızı saÄŸ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaÅŸarak daha çok kitleye ulaÅŸtırabilirsiniz.


Bu iÅŸ ilanına BAÅžVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiÅŸ oluÅŸturmanıza gerek yoktur. Ä°LAN Ä°LETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online baÅŸvuru yapabilirsiniz.


Ä°sverenden.com Ä°nternet seri ilan, sarı sayfalar, iÅŸ ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koÅŸulda ilana BAÅžVURU almaz. ÃœYELÄ°K ve CV BÄ°LGÄ°SÄ° (cv formu) talep etmez. Ä°ÅŸ arayanlar aracısız, doÄŸrudan ilan veren kiÅŸi veya firma ile muhataptır. Ä°ÅŸ ilanlarına baÅŸvuru; iÅŸ adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine ÅŸahsen gerçekleÅŸir. Yayınlanan iÅŸ ilanları nın içeriÄŸinden ilan veren sorumludur.