Alacaatlı, Çayyolu, Ankara ev işlerine yardımcı bayan aranıyor

Görüşülür
İlan No 10469
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Ev işleri, Yemek, temizlik, ütü vb. hizmetler için 1 erişkin (tıp doktoru), 16 yaş erkek çocuğu ve 20 yaş kız çocuğu olan bir aile için haftada 2 gün (pazartesi, perşembe) çalışacak, sigara içmeyen, 20-40 yaşında deneyimli ve sağlıklı bayana ihtiyaç vardır. Aylık maaş karşılıklı memnuniyet esasına göre belirlenir. Daha önceki çalışma süreci için referans istenecektir. Telefonla aramadan önce lütfen kendiniz hakkında bilgi veriniz. Neden işe sizi almam gerektiğini, özelliklerinizi burada  yazıyla anlatınız. Telefon numaranızı da yazınız ki ben sizi arayayım. Evde küçük, 1 yaşında ev köpeği vardır. Köpek sevmeyen aramasın lütfen. İyi niyet ve çalışma isteği esastır. 

 


ANKARA İŞ İLANLARI  ÇANKAYA İŞ İLANLARI

Yorumlar
344 kez görüntülendi.

Kutay Biberoğlu

Üyelik tarihi: 18 Şubat 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep532 331 94 04
WhatsApp532 331 94 04
İlan sahibi: Kutay Biberoğlu
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.