Aşçıbaşı

60.000
İlan No 15409
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Mutfak departmanında tüm operasyonu yürütecek; kahvaltı büfesi, personel öyle ve akşam yemekleri, konaklayan grupların akşam yemekleri ve banket organizasyonlarının yemek hizmetlerini ekip ile birlikte verecek, işleri takip edip planlamasını yapabilecek yeterlilikte, donanımda aşçıbaşı arayışımız bulunmaktadır.

 

Lojman imkanımız mevcuttur.

 

İlgilenenlerin acil olarak iletişime geçmesini ve cv göndermesini rica ederiz.

suat.gokbel@anemonhotels.com

Yorumlar
837 kez görüntülendi.

Anemon Manisa Otel

Üyelik tarihi: 31 Ocak 2025

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep537 852 13 80
WhatsApp537 852 13 80
İlan sahibi: Anemon Manisa Otel
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.