Bağımsız Distribütör

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10512
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Merhaba, online ticaretimize olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Bir insan kaynakları uzmanının istihdam sağlama yolculuğuna hoş geldiniz. Doğrudan satış sektöründe içerik üreterek, telefonunuzun olduğu her yerde çalışabileceğiniz, online ve alanında uzman kadromuzdan alacağınız ücretsiz kişisel gelişim, sosyal medya, dijital pazarlama, reels oluşturma, satış ve pazarlama stratejileri eğitimleriyle, donanımınızı arttırırken bir yandan pasif gelir sahibi olabilirsiniz. Detayları online görüşmede konuşuyor olacağız.

Sektör: Doğrudan Satış

Pozisyon: Kahve ve kişisel bakım ürünleri marka temsilciliği 

Çalışma Şekli: Online

 


MERSİN İŞ İLANLARI  SİLİFKE İŞ İLANLARI

Yorumlar
569 kez görüntülendi.

Cep

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.