BAKICI PERSONEL- BAKIM ELEMANI

Görüşülür
İlan No 11409
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Kuruluşumuzda çalışmak üzere; Hemşire yardımcılığı, liselerin çocuk gelişimi ve eğitimi, engelli veya yaşlı bakımı bölümü ile bu bölümlerin ön lisans programları mezunu olan ya da Milli Eğitim Bakanlığı onaylı asgari 400 saatlik Engelli Bakım, Yaşlı Bakım, Yaşlı ve Hasta Refakatçisi modüler programı veya yükseköğretim kurumlarının aynı amaçlı, eşdeğer eğitim programlarından sertifika alan iş arkadaşları arıyoruz.

 


ANKARA İŞ İLANLARI  YENİMAHALLE İŞ İLANLARI

Yorumlar
488 kez görüntülendi.

ÖZEL BEYAZ KARANFİLLER BAKIM VE REHABİLİTASYON MER

Üyelik tarihi: 24 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep553 379 90 73
WhatsApp553 379 90 73
İlan sahibi: ÖZEL BEYAZ KARANFİLLER BAKIM VE REHABİLİTASYON MER
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.