Basit, bol kazançlı, her ay artan maaşlı iş

İlan No 13293
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Amacımız şirketimizin ürünlerinin tüketici ağını oluşturmak. İşi başkalarına tavsiye edip ekibimize üye yapıyoruz ve onlar da başkalarını üye yapıyor ve onlar da başkalarını bu bu şekilde devam ediyor ekip büyüyor ve biz de komisyon alıyoruz. İlk başta çevremize öneriyoruz işi ve bu kişiler illa tükenecek. Biz de artık sosyal medya hesaplarımızı bu iş için nasıl kullanmamız gerektiğinin eğitimlerini ücretsiz bir şekilde alıcaz. Günde 2 3 saat çalışarak yüksek maaşlarla hayallerinize ulaşabilirsiniz. 

 


BURSA İŞ İLANLARI

Yorumlar
282 kez görüntülendi.

Network

Üyelik tarihi: 28 Şubat 2024

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep538 340 02 28
WhatsApp538 340 02 28
İlan sahibi: Network
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.