Batmanda PUKKA Koltuk Yıkama

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10643
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Hijyen ve lekesiz bir ortam için bir numaralı çözüm ortağınız olan PUKKA Koltuk Yıkama’ya hoş geldiniz. [Üç özelliğe, yani: güvenilirlik, müşteri memnuniyeti ve benzersizliğe] odaklanarak size en iyi şekilde hizmet sunmaya kararlıyız. Muhammed DEMİRBİLEK tarafından 2016 yılında İstanbul'da kurulan PUKKA Koltuk Yıkama, 2022’de Batman’ın her yerindeki müşterilere hizmet vermeye başladı. Kelime kökeni İngilizce olan ve PUKKA [kalite] olarak ilginç, çevre dostu, kullanıcı dostu, sürdürülebilir ürünlerin bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz. hizmetimizi size sunmaktan zevk aldığımız kadar beğeneceğinizi umuyoruz. Herhangi bir sorunuz veya yorumunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yorumlar
226 kez görüntülendi.

Fırat Demirbilek

Üyelik tarihi: 10 Mart 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep542 739 56 72
İş542 739 56 72
WhatsApp542 739 56 72
İlan sahibi: Fırat Demirbilek
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.