Çocuk bakıcılığı

8.500
İlan No 13575
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Merhabalar yakında Samsun’a taşınacağım 1:30 yaşında kızım ile birlikte kalacağız eşimden ayrıldığım için sadece ikimiz olacağız evde kızım daha çok küçük olduğu için uzun süreli bakıcı arıyorum daha doğrusu Çekirdek ailemize kızıma bir abla arıyorum kreş ücretini bu şekilde bakıcıya vermiş olacağım ev işi temizlik vs bunları yapmayacak sadece kızımla ilgilenecek hatta kızımın yaşıtlarında olup eve ekonomik destekte bulunmak isteyen annelerde başvurabilir kızım çok cana yakındır arkadaş canlısıdır 

 


SAMSUN İŞ İLANLARI  ATAKUM İŞ İLANLARI

 

Yorumlar
85 kez görüntülendi.

Çocuk bakıcılıgı

Üyelik tarihi: 23 Mart 2024

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep538 762 80 96
WhatsApp538 762 80 96
İlan sahibi: Çocuk bakıcılıgı
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.