CYP CUT LAZER OPERATÖRÜ (6KW MEKOTEK MAKİNE)

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10977
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Mimar Makine Tasarım olarak plastik geri dönüşüm makineleri, yıkama tesisleri ve proses danışmanlığı yapmaktayız. Sektörümüzde zirveyi temsil etmekte olup hem ürün kalitemizle müşterilerimizi mutlu etmekte hem uyguladığımız teknikler ile ülkemizde ve dünyada oluşan plastik atıklarını doğru şekilde geri dönüştürerek yeniden kullanıma hazır hale getiriyoruz. Çevremize ve doğamıza karşı üstlenmiş olduğumuz bu sorumlulukta bizimle birlikte çalışıp hem kendine hem doğaya faydalı olacak ekip arkadaşları arıyoruz. Kapasitemizi arttırmak ve daha fazla ekip arkadaşı ile çalışmak için çalışmalarımız devam etmekte.En az alanında 3yıl Tecrübeli İş disiplinine uyan,Takım arkadaşlarıyla sorun yaşamayacak LAZER OPERATÖRÜ ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR. iLGİLENEN ADAYLAR 0216 290 03 34 NUMARA İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.

 


İSTANBUL İŞ İLANLARI  PENDİK İŞ İLANLARI

Yorumlar
459 kez görüntülendi.

MİMAR MAKİNE TASARIM SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.

Üyelik tarihi: 11 Nisan 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep530 077 82 92
İş216 290 03 34
WhatsApp530 077 82 92
İlan sahibi: MİMAR MAKİNE TASARIM SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.