Deprem Bölgelerinde Yapılacak Olan inşaatları 3 Boyutlu Hale Getiriyoruz

Fotoğraflar yükleniyor

30.000
İlan No 12950
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Deprem kuşağında yer alan ülkemiz, her zaman deprem riskiyle karşı karşıyadır. Bu nedenle, depreme dayanıklı binalar inşa etmek büyük önem taşımaktadır. Biz de bu doğrultuda, deprem bölgelerinde yapılacak olan inşaatları 3 boyutlu hale getirmeye yönelik çalışmalar yürütüyoruz.

3 boyutlu modelleme, inşaatların tasarımı ve inşası aşamalarında önemli avantajlar sunmaktadır. Örneğin, 3 boyutlu modeller sayesinde, binaların depreme dayanıklılığını daha doğru bir şekilde hesaplamak mümkündür. Ayrıca, 3 boyutlu modeller, inşaat sürecinin daha verimli bir şekilde yönetilmesine yardımcı olmaktadır.

Bu kapsamda sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız

Neden Biz?

  • Deprem bölgelerinde yapılacak olan inşaatları 3 boyutlu hale getirme konusunda öncü bir firmayız.
  • Sektörün en iyi uzmanlarıyla çalışıyoruz.
  • En son teknolojiyi kullanıyoruz.
  • Müşteri odaklı bir yaklaşıma sahibiz.
Yorumlar
79 kez görüntülendi.

eroğlu grafikerlik

Üyelik tarihi: 7 Ocak 2024

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep505 078 72 10
WhatsApp505 078 72 10
İlan sahibi: eroğlu grafikerlik
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.