Diamond Welkin Medikal İthalat İhracat Limited Şirketi

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10252
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Diamond Welkin Medikal İthalat İhracat LTD. ŞTİ. şirketine bağlı olarak Wellness sektöründe Doğrudan Satış ve Pazarlama üzerine şirketimizin ilan verdiği il, ilçe ve bölgelerde marka adına ticaret oluşturabilecek ve Ana Distribütör Programına uygun çalışma arkadaşları aranmaktadır.

CV ve başvuru bilgilerinizi ilan verdiğimiz telefon numarasına CV ile WhatsApp iletişim hattımıza iletmenizi rica ederiz. WhatsApp iletişim hattımıza CV iletilmediği takdirde bilgi verilmeyip dönüş sağlanmayacaktır.

Diamond Welkin Şirketi İ.K. Yönetimi 

 


İZMİR İŞ İLANLARI  KONAK İŞ İLANLARI

Yorumlar
856 kez görüntülendi.

Hazar Çimen

Üyelik tarihi: 29 Ocak 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep542 499 52 91
WhatsApp542 499 52 91
İlan sahibi: Hazar Çimen
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.