Elektrik Mağazasında -

Görüşülür
İlan No 10391
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Belirlenmiş güzergâhta olan, ev veya iş yerleri için; arıza giderilmesi, lamba, priz veya sigorta değişimi/montajı yapılması.

Uydu, çanak anten, modem, kurulumu veya arızası giderilmesi.

İşlerimiz tamamen planlı olarak ilerler. Disiplinli çalışırız. Hava şartları yağmurlu, karlı veya fırtınalı olduğunda çatıda veya direkte çalışmanız mümkün değildir. Hafta sonları sizler için tatil günüdür. 2 haftada bir Cumartesi günü ekipçe toplantı yapılır, genel durum analizi, piyasa analizi, kişilerin sorunlarının ne olduğu, şirketin sorunların ne olduğu üzerine ortak akıl yürütülerek çözüm önerilerini plana dökerek, uzlaşma sağlarız.

Maaşlarınız için başlama ücreti asgari ücrettir, 1 ay süre geçtiğinde, sizi tanımak için hazırladığımız rapor sunulur. Hesap yapılır, şirketin verebileceği maksimum tutar belirlenir bu tutarın size uygunluğu konusunda anlaşma sağlanılır ve sözleşme yapılır.

 


İSTANBUL İŞ İLANLARI  BEŞİKTAŞ İŞ İLANLARI

Yorumlar
535 kez görüntülendi.

Burak İsa Sivaci

Üyelik tarihi: 12 Şubat 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep536 780 70 59
WhatsApp536 780 70 59
İlan sahibi: Burak İsa Sivaci
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.