ELEKTRİK MÜHENDİSİ (YENİ MEZUN)

İlan No 12902
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Eğer şehirleri gezmeyi, farklı yerler görmeyi, farklı yemekler yemeyi ve her türlü endüstri hakkında bilgi edinmeyi seviyorsan ve istiyorsan bu heyecanlı iş seni bekliyor.

 

-Üniversitelerin 4 yıllık "Elektrik, Elektrik-Elektronik Mühendisliği" bölümünden mezun,

 

-(Zorunlu Madde) Şirketimizin manuel araçlarını kullanabilecek ve en az B sınıfı ehliyet sahibi (En az 2 yıldır aktif araç kullanan),

 

-Diyarbakır'da ikamet etmekte olan,

 

-MS Word ve MS Excel programlarını aktif/iyi derecede kullanabilen,

-Kesinlikle Şehirlerarası seyahat etmesine ve konaklamasına kısa ve uzun vadede engeli bulunmayan, (İş; sık seyahat ve farklı şehirlerde ortalama 1 gece ile 1 hafta arası konaklama içermektedir.)

-Uygun başvuru sahibi, Uzman Yardımcısı pozisyonunda çalışacaktır.

 

ÖNEMLİ NOT: Çalışma koşulları, ücret, işin içeriği gibi konulara ilişkin sorularınız için kesinlikle arama yapmayınız. Firmamız, kamu ve özelde çeşitli makineler kullanılarak ölçüm-test hizmeti sağlamaktadır. Maaş beklentinizi CV'nizde belirtiniz. Sadece CV'nizin uygun bulunması halinde sizinle iletişime geçilecektir. CV’nizi whatsapp üzerinden gönderiniz. Başka sektörde çalışmakta olanlar ya da adına şirket olanların kesinlikle başvuru yapmaması rica olunur.

 


DİYARBAKIR İŞ İLANLARI  KAYAPINAR İŞ İLANLARI

Yorumlar
299 kez görüntülendi.

REFERANS MUAYENE LTD.ŞTİ.

Üyelik tarihi: 28 Aralık 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep505 635 32 38
WhatsApp505 635 32 38
İlan sahibi: REFERANS MUAYENE LTD.ŞTİ.
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.