Ev işlerine yardımcı arıyorum.

Görüşülür
İlan No 11338
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Yaşamkent Mahallesinde oturuyorum. Hafta da içi yarım gün 08:00-12:00 (saatlerde değişiklik olabilir) ya da hafta da 3 gün tam gün olabilecek şekilde çalışabilecek, genel ev düzenini sağlayacak, hafta da 1 gün ütü yapabilecek, günlük yemek yapabilecek bir ev yardımcısı arıyorum. Aylık maaş usulü ücretlendirme olacak. Geldiği günler resmi tatile veya bayrama denk gelirse tatil olur, maaştan kesilmez.

 


ANKARA İŞ İLANLARI  ÇANKAYA İŞ İLANLARI

Yorumlar
310 kez görüntülendi.

Bade Ekim

Üyelik tarihi: 17 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep533 422 76 53
WhatsApp533 422 76 53
İlan sahibi: Bade Ekim
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.