EV TEMİZLİĞİ İÇİN ELEMAN ARIYORUM

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10450
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

merhaba  evlere temizliğe gidiyorum  yanıma  Bayan yardımcılar arıyorum gerek benimle gerek işi öğrendikten sonra tek başına evlere gidebilecek ev sahiplerinden şikayet getirmeyecek pratik sorunsuz işine önem veren temizlikte titiz ....deneyim şart değil sadece öğrenmeye açık pratik  güvenilir güler yüzlü sabıka kaydı verebilecek 30 45 yaş arası bayan elaman arıyorum iletişime geçmek için burdan yazabilirsiniz NOT   LÜTFEN GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN YAZSIN ÜÇ GÜN GELİP BEŞ GÜN GELMEYECEK OLAN KENDİ ÖZEL HAYATINDAKİ SORUNLARI İŞE YANSIMASINA ENGEL OLAMAYAN YAZMASIN çogunlukta WhatsApp mesajlarına cevap veriyorum yada arama

 


ANTALYA İŞ İLANLARI  KONYAALTI İŞ İLANLARI

Yorumlar
518 kez görüntülendi.

Kader alınak

Üyelik tarihi: 17 Şubat 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep543 287 95 64
WhatsApp543 287 95 64
İlan sahibi: Kader alınak
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.