Evde EK İŞ FIRSATI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12263
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

                 HEYYYYYY MİLLET  İNSTAGRAM FENOMENİ @Pusatbaby61 Sizlere EK İŞ FIRSATI SUNUYOR

 

✨Bizler Homm bitkisel firmasıyla ve ekip arkadaşlarımızın da yardımıyla evimizin konforunda sosyal medya üzerinden  çalışarak  ilerliyoruz ve sizlerinse bu ekibin içinde görmekten mutluluk duyarız  işimiz kesinlikle katalog işi değildir✅ bir satış yapma zorunluluğunuz yoktur. Evden çalışmak isteyen ek iş arayan ev Hanımları öğrenciler için çok güzel bir iş fırsatı  kesinlikle katalog ve satış işi değildir bizimki Networkun  başka güzel yönü  evinizin konforunda rahatlıkla yapıp gelir sağlayabilirsiniz

 

Ev hanımları sadece ev işleriyle uğraşmak istemiyor ve gelir kazanmak istiyor. Homm Bitkisel’de bu olaya destek verdiğini açıklıyor. Peki Homm Bitkisel nedir, nasıl para kazanılır?

 

İlk cümleye başlarken ev hanımları için özellikle demiştik ama yan gelir yapmak isteyenler içinde Homm Bitkisel bir çözüm olarak görülüyor. Peki Homm Bitkisel nedir, gelir bir bakalım…

 

 

Şirketin asıl amacı bir havuz oluşturarak satış yapma yöntemiyle kişilerin para kazanmasını sağlamaktır. Özellikle ev hanımlarının para kazanmak için girdiği bu yöntem çoğu kişi için bir yan gelir olabiliyor.

 

 

Homm Bitkisel ürünleri makyaj malzemelerinden temizlik malzemelerine kadar birçok ürünü kapsıyor.Şirketin asıl amacı bir havuz oluşturarak satış yapma yöntemiyle kişilerin para kazanmasını sağlamaktır. Özellikle ev hanımlarının para kazanmak için girdiği bu yöntem çoğu kişi için bir yan gelir olabiliyor.

 

 

Homm Bitkisel ürünleri makyaj malzemelerinden temizlik malzemelerine kadar birçok ürünü kapsıyor.

 


TRABZON İŞ İLANLARI  ORTAHİSAR İŞ İLANLARI

Yorumlar
198 kez görüntülendi.

Homm Bitkisel

Üyelik tarihi: 18 Eylül 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep546 138 11 61
WhatsApp546 138 11 61
İlan sahibi: Homm Bitkisel
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.