Firmamız için müşteri temsilcileri aramaktayız.

Fotoğraflar yükleniyor

18.000
İlan No 12438
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Sirketimiz için  evden çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. Belirli bir çalisma  saati yoktur, tamamen size bağlıdır.. Daire ve otel kiralaması yapmaktayız. Yaptığınız satışlar üzerinden %10-%20 arasinda  komisyon vermekteyiz. Çalışma performansiniza bağlı olarak kazancınız belirlenmektedir. Aylik 10.000 ila 30.000 tl kazançlar saglayabilirsiniz. İletişim ve pazarlama becerisi yüksek olan herkesle çalışabiliriz.  İlgilenenlerin kurumsal whatsap hattimiza ilan icin yazdığını belirtmesi yeterlidir. Danismanimiz size yardımcı olacaktır.

 


ANTALYA İŞ İLANLARI  KAŞ İŞ İLANLARI

Yorumlar
440 kez görüntülendi.

Kayra Turizm Ltd.Şti.

Üyelik tarihi: 8 Ekim 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep541 636 26 32
WhatsApp541 636 26 32
İlan sahibi: Kayra Turizm Ltd.Şti.
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.