Fnyiq Size Ayrıcalıklar Tanır

Fotoğraflar yükleniyor

İlan No 13682
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Merhaba değerli arkadaşlar,

Yapay zeka teknolojileriyle geleceği şekillendiren bir firmada siz de yerinizi almak ister misiniz? Şimdi, online arkadaşlarınıza referans yaparak kazanç sağlama fırsatı sunuyoruz!

Yatırım şartı olmayan ve herkesin erişim sağlayabileceği bu platformda, finansal özgürlüğünüzü kazanma fırsatı sizleri bekliyor. Üstelik, referans sistemimizle daha fazla kişiye ulaşarak kazancınızı artırma şansınız da var.

Başvurun ve geleceğin teknolojisinde yerinizi hemen alın!

Detaylar ve başvuru için: Whatshap ‪+90 507 474 62 70‬

Yorumlar
68 kez görüntülendi.

Fny holding

Üyelik tarihi: 3 Nisan 2024

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep507 474 62 70
WhatsApp507 474 62 70
İlan sahibi: Fny holding
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.