GİZLİ MÜŞTERİ/DENETÇİ

Fotoğraflar yükleniyor

İlan No 13192
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

TÜRKİYEDE GİZLİ MÜŞTERİ ARANIYOR

Gizli müşteri tamamen normal bir müşteri gibi ziyaret ettiği satış noktasını, kimliğini ve görevini belli etmeden, objektif olarak değerlendiren kişidir.

Özetle mağazaya müşteri gibi gidip, mağaza ile alakalı gözlem, hoş geldiniz dediler mi, güler yüzlü davrandılar mı, kaç dakikada servis yaptılar, camlar, yerler, temizlik vb. verilerin girişinin yapılması olacaktır. Part-time çalışma olanağı sağlıyoruz.

Yorumlar
106 kez görüntülendi.

Saha Çalışma Merkezi

Üyelik tarihi: 15 Ocak 2024

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep553 095 05 71
WhatsApp553 095 05 71
İlan sahibi: Saha Çalışma Merkezi
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.