GÜMRÜK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT TRANSİT TİCARET

Fotoğraflar yükleniyor

İlan No 12387
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Sunduğumuz hizmetler, ihtiyaçlarınızı karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır.

Hizmetlerimiz, tüm gümrük işlemlerinin hızlı, etkili ve sorunsuz bir şekilde yönetilmesini sağlamak için kapsamlı ve kişiye özel çözümler sunar. Gümrük müşavirliğimiz kapsamında, ithalat ve ihracat işlemlerinin yanı sıra, gümrük denetimleri, belgelendirme, vergi hesaplamaları, tarife sınıflandırması ve ticaret anlaşmaları gibi bir dizi hizmet sunmaktayız.

İşletmelerin uluslararası ticarette başarılı olabilmeleri için, karmaşık gümrük prosedürlerini ve mevzuatları anlamaları ve uygulamaları gerekir. Biz, işletmenizin uluslararası ticaret süreçlerini daha etkili ve verimli hale getirmek için buradayız. Her bir hizmetimiz, sizin spesifik ihtiyaçlarınız ve hedefleriniz göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır ve sürekli değişen gümrük mevzuatına uygunluğunuzu sağlar. Profesyonel ve deneyimli ekibimiz, gümrük işlemlerinizin her aşamasında size rehberlik eder ve her türlü zorluğun üstesinden gelmenizi sağlar. Bizimle iş birliği yaparak, işletmenizin küresel pazarlarda başarılı olmasını sağlayın.

Yorumlar
58 kez görüntülendi.

MONAR GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.

Üyelik tarihi: 1 Ekim 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep533 604 43 15
İş507 558 19 08
WhatsApp533 604 43 15
İlan sahibi: MONAR GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.