HOME OFİS CHECK UP

Fotoğraflar yükleniyor

İlan No 10855
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

DENEYİMLİ ÇAĞRI OPERATÖRÜ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ARIYORUZ DAHA ÖNCE ÇAĞRI GEÇMİŞİNİZ YOKSA BAŞVURULAR GEÇERSİZ SAYILICAKTIR 

MEDCALL SAĞLIK HİZMETLERİ çalışma grubu olarak 2010 yılından beri Türkiye geneli tam teşekküllü özel hastanelere hizmet vermekteyiz. Anlaşmalı olduğumuz kurumların check-up hizmetinin tanımı ve satışını gerçekleştirmekteyiz.

 

HOMEOFİS OLARAK EVDEN ÇALIŞACAKSINIZ.!!!

 

 

İletişim becerileri gelişmiş, diksiyonu düzgün,

 

Çözüm odaklı, takım çalışmasına yatkın,

Kendine güvenen, hırslı, disiplinli Müşteri memnuniyeti odaklı bakış açısına sahip, işini severek yapacak, Dinamik, güler yüzlü, enerjisi yüksek kadın çalışma arkadaşları aramaktayız.

 

Başvuran kişilerin evinde mutlaka internet, bilgisayar ve kulaklık olması gerekiyor. Satış başı kazanç elde edilip ödemeler günlük yapılmaktadır.

 

Pazar tatildir.

Hafta içi; 10:00-18:00

Cumartesi; 11:00-17:30

Satış başına 185₺-200₺ arası kazanç

Diksiyon ve ikna kabiliyetinizi geliştirmek adına 1 hafta eğitim süreciniz oluyor. Sonrasında Profesyonel ekibe geçmiş oluyorsunuz...

 


BURSA İŞ İLANLARI  OSMANGAZİ İŞ İLANLARI

Yorumlar
545 kez görüntülendi.

MEDCALL SAĞLIK HİZMETLERİ

Üyelik tarihi: 1 Nisan 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep554 983 80 03
WhatsApp554 983 80 03
İlan sahibi: MEDCALL SAĞLIK HİZMETLERİ
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.