İtalya iş ilanı

İlan No 13175
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Hayırlı günler biz italayaya eleman gönderimi yapiyoruz da 3.000 kişi kadar şirketin kontejanı var hani biz çok fazla kitleye ulaşamiyoruz 6.500 euro kadar başta aracilik ücreti isteniyor italyada tarim işinde çalişacak şirket kalacak yerini yemeğini ve uçak biletini kendisi karşiliyor vizeli pasaportlu göndetim yapip hem bize faydasi olmasi hemde giden insanlara faydamiz olsun istiyoruz 3 ortağiz bu işte 24 ay sözleşmeli ilk 3 ay 2 bin euro sonraki 21 ay 3 bin euro

Yorumlar
182 kez görüntülendi.

Tarım

Üyelik tarihi: 15 Şubat 2024

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep544 718 89 88
WhatsApp544 718 89 88
İlan sahibi: Tarım
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.