Laguna termal resort otel

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12556
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Otelimiz Balıkesir’de 5 Yıldızlı Bir Tatil Köyü Yeni Açılmış Bir Otel Olduğu İçin Tanıtım Amaçlı Farklı Şehirlerden Günübirlik Olarak Aileler Getiriyoruz. Bu Gelen Ailelere Oteli Tanıtıp Otel Hakkında Bilgi Aktarımı Yapıyoruz. Günün Sonunda Aileler Memnun Kaldığı Takdirde 1 Hafta Ve Katları Şeklinde Tatil Paketi Satın Alıyorlar. Maaş Prim Usulüdür …

Konaklama + Sigorta + Yemek Firma Tarafından Karşılanmaktadır. 

 

Aranan Kriterler : 

 

20-35 Yaş Aralığı

Diksiyonu Düzgün

Ekip Çalışmasına Uyum Sağlayabilecek

Gelişime Açık Olan

Eğitimlere Düzeli Olarak Katılım Sağlayacak

Kariyer Hedefi Olan

Arkadaşlarla Uzun Süreli İş Planlaması Yapmak İstiyorum Sizlerde Üst Düzey Kazançlar Sağlayıp İyi Bir Kariyer Hedefim Var Derseniz Detaylı Bilgi İçin 1 Haftalık Deneme Sürecimize Katılabilirisniz. 

Not:kalıcak yer verilmektedir

 


BALIKESİR İŞ İLANLARI  SINDIRGI İŞ İLANLARI

Yorumlar
350 kez görüntülendi.

Laguna resort termal otel

Üyelik tarihi: 24 Ekim 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep554 197 07 25
WhatsApp554 197 07 25
İlan sahibi: Laguna resort termal otel
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.