Mali Müşavirlik Bürosuna Tecrübeli Eleman

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12071
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Ankara Batıkentte bulunan Mali Müşavirlik Bürosunda çalışmak üzere Üniversitelerin Mali Müşavirlik mesleği ile ilgili bölümlerinden mezun, bay adaylar için askerliğini yapmış en az üç yıl tecrübeli Zirve programını kullanabilen Word Excel bilen defter beyan sistemine hakim. Fatura ve evrak dosyalamayı bilen Genel Muhasebe Kayıtlarını yapabilen işe giriş çıkış işlemlerini bilen BA BS formlarını yapabilen KDV Stopaj hesaplamalarını bilen E-arşiv e- fatura platformlarını kullanan büro ortamına uyum sağlayabilecek disiplinli titiz muhasebe mesleğinde bir hedefi olan bay veya bayan çalışma arkadaşı arıyoruz. İletişim için b.saydam@hotmail.com adresine cv gönderiniz.

 


ANKARA İŞ İLANLARI  YENİMAHALLE İŞ İLANLARI

Yorumlar
442 kez görüntülendi.

Saydam Müşavirlik

Üyelik tarihi: 17 Ağustos 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep533 410 78 66
WhatsApp533 410 78 66
İlan sahibi: Saydam Müşavirlik
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.