Marmara Mezunu Müzik Öğretmeni'nden Piyano Ve Şan Dersi

500
İlan No 12383
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Merhabalar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim;

Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği mezunuyum. ​9 yıldır her yaştan öğrenciye özel piyano, şan, nota (solfej) ve üniversitelerin müzik öğretmenliği yetenek sınavları, konservatuar yetenek sınavları ve güzel sanatlar liselerinin yetenek sınavlarına hazırlık dersleri  veriyorum.

Derslerimin genel olarak eğlenceli ve eğitici geçtiğini düşünüyorum, verdiğim emeğimin karşılığını aldığım sürece hiçbir şey önemli değil :) Öğrenciden yalnızca derste işlediklerimizin üzerine diğer hafta bir şeyler katarak gelmesini bekliyorum.
Derste gördüklerini tekrar etmesi benim için yeterli oluyor.

Derslerimde öğrencinin görsel, işitsel ve kinestetik zekasına hitap ederek çeşitli öğrenme yöntemleri ve anlatım teknikleri ile konuyu anlatıyorum. Kendi seçtiğim metotlar ile kolay bir şekilde nota öğrenmenizi, tekrar ettirerek ve pekiştirici alıştırmalar ile mantığını anlamanızı sağlıyorum.

Piyano ders içeriğimizde; öncelikle piyano başında nasıl oturmalıyız, postürümüz nasıl olmalı, ellerimizin pozisyonu ve parmaklarımızın duruşu hakkında ön bilgiler verdikten sonra parmak egzersizleri ile başlıyoruz. Sonrasında teorik bazı notalar ile ilgili temel bilgileri aldıktan sonra önerdiğim kitap ile aralarda vereceğim nota egzersiz vb. kaynaklar ile piyano öğrenmeye başlıyoruz.

Şan (Ses Eğitimi) ders içeriğimizde ise diyafram nefesi egzersizleri (şarkı söylerken nefesinizi doğru kullanmayı), kulak duyum egzersizleri (müzik kulağınızın iyi olabilmesi duyduğunuz bir sesi doğru duyup detone olmadan doğru notayı vermenizi) ve ses açma çalışmaları yapıyoruz. Teorik eğitimlerin ardından öğrenci belli duyum seviyesine ulaştıktan sonra şarkı çalışmalarına başlıyoruz. İsteyenler ile ekstra nota solfej çalışmaları da yapabiliyoruz.

Dersler Kadıköy Göztepe'de kendi evimde yüz yüze ders olarak ya da online ders şeklinde oluyor. Yoğunluğum sebebi ile maalesef ki öğrencinin evine gidemiyorum.

Evinde enstrümanı yoksa bütçesine uygun piyano ya da org seçmesine de yardımcı oluyorum.

Online piyano dersini kimler alabilir?

Online piyano dersini dakikalarca trafikte vakit kaybetmek istemeyen tüm öğrenciler.
Türkiye’nin bir çok ilinde olup verimli bir ders ortamı bulamayanlar.
Fiziksel olarak engeli bulunan vatandaşlarımız.
Asker, polis, öğretmen olup tayin olma durumları olanlar.
Yoğun çalışma ortamı olup, zamanı iyi değerlendirmek isteyenler.
Almanya, Amerika, İsviçre, Hollanda, Norveç, İtalya gibi dünyanın bir çok ülkesinde yüz yüze eğitim kadar kaliteli eğitim almak isteyenler alabilir.

1 ders 50 dakika olup, ücreti 500tl'dir. (Ücret tek ders içindir.)

Not :7 yaş öncesi öğrenciler için bilgi alınız.

Görüşmek üzere..

Buse Aşkar

Piyano ve Şan Eğitmeni

Yorumlar
103 kez görüntülendi.

Buse Aşkar Müzik

Üyelik tarihi: 30 Eylül 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep537 967 16 37
WhatsApp537 967 16 37
İlan sahibi: Buse Aşkar Müzik
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.