Matematik özel ders

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10321
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Matematikte  sorun  mu yaşıyorsunuz? Matematik korkulur rüyanız mı ? O hâlde gelin beraber yenelim korkularınızı? İlkokul - ortaokul ve lise her düzey özel matematik  dersi veriyorum.Dersler bireysel veya grup(iki kişi veya daha fazla ise uygun indirim yapılır) istediğiniz seviyeden başlayıp isteğiniz hedefe kadar geliştirebilirim yeter ki çalışma azmi ve sabır olsun.Hem ne demiş ünlü matematikçi Cahit ARF " Matematik zeka işi değil,, sabır işidir"

Büyük bir sabırla benimle bu yolla çıkmaya hazırsanız bana ulaşın...

 


VAN İŞ İLANLARI  İPEKYOLU İŞ İLANLARI

Yorumlar
301 kez görüntülendi.

Ümmügülsüm Aldi

Üyelik tarihi: 2 Şubat 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep552 216 00 04
WhatsApp552 216 00 04
İlan sahibi: Ümmügülsüm Aldi
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.