Oto Yıkama & Kuaför Ustası

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11528
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Automaster Car Care markasıyla 2005 yılından itibaren otomotiv sektöründe ülkemiz genelinde 500 çalışanımız ile kurumsal yönetim çatımız altında oto Yıkama boya kaporta koruma,estetik,film kaplama ve aksesuarlar Satış hizmetleri üretiyoruz.    İstanbul Büyükçekmece,Silivri,Beylikdüzü,Avcılar,Küçükçekmece ilçelerinde bulunan şubelerimiz için Oto Yıkama & Kuaför Ustası çalışma arkadaşları arıyoruz. B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen adaylar tercih edilecektir         SGK + Maaş + Fazla Mesai + Prim + Erzak Yardımı + Yol + Yemek

 


İSTANBUL İŞ İLANLARI  BÜYÜKÇEKMECE İŞ İLANLARI

Yorumlar
472 kez görüntülendi.

Aıtomaster Car Care

Üyelik tarihi: 5 Haziran 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep546 506 37 37
WhatsApp546 506 37 37
İlan sahibi: Aıtomaster Car Care
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.