OTOMOTİV ÜRETİM ELEMANI (Vasıfsız)

13.500
İlan No 12659
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

OTOMOTİV ÜRETİM ELEMANI İŞ İLANI / BURSA BAY Pazartesi iş başı olacak şekilde 3 kişi alım olacaktır.

 

 

Altınova Mahallesinde bulunan OTOMOTİV YAN SANAYİ olarak faaliyet gösteren firmamız bünyesinde görev alacak VASIFSIZ ÜRETİM OPERATÖRLERİ arıyoruz. Sigorta ZORUNLUDUR. Çalışma günleri hafta için 8.30-18.30 Cumartesi Pazar tatil.

 

*20 – 50 yaş arası

 

* VASIFSIZ

 

*VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK

 

*Üretim farklı alanlarında görev alabilecek

 

*Sağlık Problemi olmayan *Askerlik +3 Yıl Tecilli veya Yapılmış. Başlangıç Maaş başlangıç 13.500 TL'dir. Küçükbalıklı civarında oturanlar tercih Sebebidir. İletişim ve Randevu için : 0536 604 3071

 


BURSA İŞ İLANLARI  OSMANGAZİ İŞ İLANLARI

Yorumlar
699 kez görüntülendi.

Kılıç Ambalaj

Üyelik tarihi: 9 Kasım 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep536 604 30 71
WhatsApp536 604 30 71
İlan sahibi: Kılıç Ambalaj
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.