Özel Güvenlik Görevlisi ve Güvenlik Danışmanı

Görüşülür
İlan No 13381
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Bodrum Gümbet bölgesinde faaliyet gösteren tesislerimizde görevlendirmek üzere tercihen Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan yada güvenlik danışmanı olarak görev yapacak, tercihen başlangıç seviyesinde dahi olsa ingilizce konuşabilen, 22-32 yaş aralığında boy kilo orantısına sahip 2 Bayan 7 erkek personel alinacaktır. İlgilenen adayların mesai saatleri içerisinde belirtilen numaraya veya mail adresine cv lerini göndermeleri gerekmektedir. Olumlu veya olumsuz olarak mutlaka geri dönüş yapılacaktır. Lütfen aramayınız. 

 


MUĞLA İŞ İLANLARI  BODRUM İŞ İLANLARI

Yorumlar
176 kez görüntülendi.

jasmin turizm

Üyelik tarihi: 9 Mart 2024

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep552 951 06 99
WhatsApp552 951 06 99
İlan sahibi: jasmin turizm
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.