PAMUKKALE TURİZM HOST

İlan No 12379
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

ŞEHİRLER ARASI ÇALIŞAN OTOBÜS FİRMAMIZDA, (PAMUKKALE TURİZM) OTOBÜS İÇERİSİNDE GÖREV YAPACAK, BAY KABİN MEMURU ( HOST/MUAVİN ) ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ !

Maaş aralığımız Minimum 13.000 Maksimum 23.000 TL aralığında olup, gidilen mesafeye ve yapılan kilometreye göre değişkenlik göstermektedir.

Dinlenme tesisleri ( Yemek Molası ) alanlarında Yeme/İçme gibi ihtiyaçlar firma tarafından karşılanmaktadır.

Firmamız kurumsal bir firma olup, aldığınız maaş üzerinden sigorta priminiz yatırılmaktadır.

Konaklama ve dinlenme alanlarımız mevcuttur. Şehir dışından gelen personellerimiz için, kalacak yer imkanımız bulunmaktadır.

ARANAN KRİTERLER:

*Kişisel bakımına özen gösteren

*İnsan ilişkileri, diksiyonu iyi durumda olan

*Adli sicil kaydı bulunmayan

*Elinin üzerinde, parmaklarında ve boynunda, kısacası vücudun görünür yerlerinde dövme bulunmayan tüm adaylar olumlu değerlendirilecektir.

Bölgemizde yaklaşık 100 personel alımı yapılacak olup, adaylar telefonla görüşülüp Balıkesir Şehirler Arası Otobüs Terminali'ne davet edilecektir.

 


BALIKESİR İŞ İLANLARI  ALTIEYLÜL İŞ İLANLARI

Yorumlar
389 kez görüntülendi.

Pamukkale turizm

Üyelik tarihi: 30 Eylül 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep505 010 06 49
WhatsApp505 010 06 49
İlan sahibi: Pamukkale turizm
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.