Ülker bayram aktivitesi

Fotoğraflar yükleniyor

285
İlan No 10798
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Merhaba Kırklareli Edirne Tekirdağ bölgelerinde Ülker bayram aktivitesinde şeker satış destek elemanı şeker tartma stant düzeninden sorumlu eleman arıyoruz 

Sabah 10 akşam 7 çalışma saatleri  

Günlük 285 

Size atacağımız marketlerden size yakın olan marketleri seçiyorsunuz ve çalışmaya başlıyorsunuz.10 20 Nisan tarihleri arasında Seçeceğiniz noktalara göre çalışma günleri değişiklik gösterebiliyor 1 günlük 2 günlük çalışma günü seklinde. 

Dönemsel iste  çalışmak isteyen olursa 0535 479 7754 numaraya mesaj atabilirsiniz

 


İSTANBUL İŞ İLANLARI

Yorumlar
1209 kez görüntülendi.

Pozitif ajans

Üyelik tarihi: 27 Mart 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep535 479 77 54
WhatsApp535 479 77 54
İlan sahibi: Pozitif ajans
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.