GÜNLÜK HAYATTA KULLANILAN GERÇEK İNGİLİZE ÖĞRENİMİ İÇİN ULAŞIN

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12530
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Adım Koray. İngilizce tamamen kurallarıyla öğrenilebilecek bir dil değil. Tecrübe etmeliyiz, hata yapmalıyız. Bunların farkında olarak size bu dersi anlatacağım ve sizden de bunu isteyeceğim. Avrupada edindiğim ve bölümümde edindiğim deneyimleri aktarmaya çalışacağım. Hayatına bu dili ciddi manada eklemek isteyen kişilere ders vermeyi tercih ediyorum ama pek tabii herkese kapım açık. Endişelenmeyin doğru yerdesiniz :)

 


İSTANBUL İŞ İLANLARI  GAZİOSMANPAŞA İŞ İLANLARI

Yorumlar
108 kez görüntülendi.

Koray Yeniay

Üyelik tarihi: 19 Ekim 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep531 922 78 53
WhatsApp531 922 78 53
İlan sahibi: Koray Yeniay
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.