ÜRETİM DESTEK OPERATÖRÜ

Fotoğraflar yükleniyor

İlan No 10881
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Proservice 2019 yılında İzmir’de kurulmuştur. Otomotiv, havacılık ve beyaz eşya sektöründe “Kalite Kontrol, İmalat Destek, Bakım ve Temizlik, Mühendislik ve Ofis Destek” konularında hizmet sunan bir kuruluştur.

Proservice Global A.Ş. Türkiye’nin her bir müşterinin ihtiyaçlarına uygun, özelleştirilmiş tek bir hizmet veya entegre hizmetler çözümü sunmaktadır.

 

Bu ilan, MANİSA bölgesinde Üretim Destek alanında çalıştırmak üzere takım arkadaşları aramaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklerde Üretim Destek Operatörü aramaktayız:

 

 

Genel Nitelikler

 

•Takım çalışmasına yatkın

•Üretim alanında verilen görev talimatlarına göre çalışabilecek,

•Fabrikalarda daha önce üretim operatörü olarak çalışma yapmış.

•Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek

•Firma disiplinine uyum sağlayıp, dikkatli, özenli, titiz ve özverili çalışabilecek

•Erkek & Kadın adaylar aranmaktadır.

•MANİSA MERKEZ VE SALİHLİ çevresinde ikamet eden adaylar aranmaktadır

 


MANİSA İŞ İLANLARI  YUNUSEMRE İŞ İLANLARI

Yorumlar
731 kez görüntülendi.

SENA SERBEST

İlan sahibi: SENA SERBEST
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.