Uzaktan çalışacak ekip arkadaşı arıyoruz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12629
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Merhaba,

VipTurkey Dergisi ailesi olarak bizimle birlikte uzaktan reklamcı olarak çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. Her bir aldığınız reklamdan %15 oranında prim alacaksınız. İş verimliliğiniz yükseldiği takdirde ise isteğiniz doğrultusunda kadrolu olarak ekibimize katılabileceksiniz. 

Olumlu yönde geri dönüşünüz olursa detayları konuşmak üzere Organizasyon Müdürümüz Zeki Çelik’in iletişim bilgilerini paylaşıyoruz

 

Instagram: vipturkeydergisi

 

TEL NO: 0 (535) 241 50 08

MAIL: zekcelik34@gmail.com

 


İSTANBUL İŞ İLANLARI  BEŞİKTAŞ İŞ İLANLARI

Yorumlar
412 kez görüntülendi.

VipTurkey Dergisi

Üyelik tarihi: 4 Kasım 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep535 241 50 08
İş535 241 50 08
WhatsApp535 241 50 08
İlan sahibi: VipTurkey Dergisi
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.