uzaktan oturduğun yerde video düzenleme , hazırlama

Görüşülür
İlan No 13041
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Youtube de vizyonum doğrultusunda çıkış yakalayacağım bana video düzenlemeden anlayan birisi lazım . seçilen kişiler mülakata alınacaklar eğer misyonunuz vizyonumuzla çatışmazsa , değerlerimize ters düşmezsek bu iş tamam . Birbirimizi  tanımamı< arz edilir ve herkes emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacak . ilandaki şehir gibi bilgiler  kafadan doldurulmuş bilginize . Kendi bulunduğun konumdan düzenleyip ,hazırlayacaksınız tm

 


İSTANBUL İŞ İLANLARI

Yorumlar
275 kez görüntülendi.

youtube

Üyelik tarihi: 23 Ocak 2024

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep506 046 76 02
WhatsApp506 046 76 02
İlan sahibi: youtube
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.