UZMAN EĞİTİMCİ ÇİFTTEN , PROFESYONEL ÖZEL DİREKSİYON DERSİ :)

Fotoğraflar yükleniyor

600
Ä°lan No 13716
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Trafikte STRES,HEYECAN VE KORKUNUZU YENÄ°P, 2 GÃœNDE ACEMÄ°LÄ°KTEN KURTULUP  GÃœVENLE AKTÄ°F SÃœRÜŞ   ..........YAPABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z !.........

%100 ÖĞRENME GARANTÄ°LÄ° ; PROFESYONEL EĞİTÄ°M ; Karı-Koca MEB Sertifikalı EÄŸitimciler ; 15 YILLIK TECRÃœBE

 *** Adreste BaÅŸlar Adreste Biter          *** Bir Ders 60 Dk.     *** Otomatik-Manuel (Düz) Åžanzıman   

       *** Bay-Bayan Özel Direksiyon Dersi      *** Ankara'nın Tüm Ä°lçelerinde EÄŸitim                             

 YENÄ°MAHALLE-ETÄ°MESGUT-SÄ°NCAN-ÇANKAYA-ALTINDAÄž-KEÇİÖREN-MAMAK-KAZAN-ELMADAÄž-POLATLI-GÖLBAÅžI

 

MERAK ETTİKLERİNİZ (Sıkça sorulan sorular)........................................................................................................

 

1-NEDEN SÄ°ZÄ° TERCÄ°H ETMELÄ°YÄ°Z?

Cevap: ï»¿Direksiyon eÄŸitimini Ankara'da karı-koca olarak veren TEK çiftiz.EÄŸitim aldığınız kiÅŸinin soÄŸukkanlı,
sabırlı,GÃœVENÄ°LÄ°R,reflekslerinin iyi olması (Trafik Åžakaya Gelmez);öğretme yol-yöntem ve metodlarını bilip eksik olduÄŸunuz yerleri analiz edebilmesi gerekir.EÄŸitim alacağınız kiÅŸinin yaÅŸ,karakter ve eÄŸitim geçmiÅŸini bilmenizde fayda var.7 yılı yoÄŸun Ä°STANBUL trafiÄŸinde olmak üzere 15 yıllık direksiyon eÄŸitimi tecrübemiz;Ä°brahim Hoca'nın 23 yıllık M,A,B,C,C1,D,D1,F sınıfı sürücü belgesi,Ä°LERÄ° SÃœRÜŞ TEKNÄ°KLERÄ° Sertifikası, SKIDCAR GÃœVENLÄ° ve DEFANSÄ°F SÃœRÜŞ TEKNÄ°KLERÄ° belgesi, SRC 2-4 ve Psikoteknik belgesi,Direksiyon EÄŸitimi ÖğreticiliÄŸi,Trafik ve Çevre ÖğreticiliÄŸi,Ä°lkyardım EÄŸitmenliÄŸi,EÄŸiticinin EÄŸitimi sertifikaları;Sinem Hoca'nın B sınıfı ehliyet 15 yıllık aktif sürüş geçmiÅŸi,Ä°LERÄ° SÃœRÜŞ TEKNÄ°KLERÄ° Sertifikası, SKIDCAR GÃœVENLÄ° ve DEFANSÄ°F SÃœRÜŞ TEKNÄ°KLERÄ° belgesi,Direksiyon EÄŸitimi ÖğreticiliÄŸi,Trafik ve Çevre ÖğreticiliÄŸi,Ä°lkyardım EÄŸitmenliÄŸi sertifikaları var.Sürücü kursunda da çalışmakla birlikte ağırlıklı olarak özel ders veriyoruz.Sosyal medya hesaplarımız ve google haritalarda Ankara Direksiyon Dersi aramanızda Batıkent Gimsa konumu üzerinden öğrenci yorumlarımıza da ulaÅŸabilirsiniz.

 

2-NASIL ve NEREDE BULUÅžABÄ°LÄ°RÄ°Z?

Cevap: Direksiyon eÄŸitimi adresinizde baÅŸlar,adresinizde biter.Biz WhatsApp üzerinden attığınız konuma geliyoruz.

 

 

3-KAÇ SAAT EĞİTİM ALMAM GEREKİR?

Cevap: EÄŸitim süresi kiÅŸinin algı,yetenek,yaÅŸ-refleks,stres faktörü,sürüş geçmiÅŸi ve otomatik-manuel ÅŸanzıman durumuna göre deÄŸiÅŸiklik arzetmekte;bunun iyi tahlil edilmesi ve o yönde eksikliklere yönelik çalışmalar yapılması gerekmektedir.Ortalama olarak otomatik vites eÄŸitimler 6-12 saat arası,manuel(düz) ÅŸanzıman eÄŸitimler ise 6-14 saat arası devam edebilmektedir.

 

4-EĞİTİM ALANI ve GÜZERGAH NERESİ?

CevapAnkara'nın her semtinde belirlediÄŸimiz alanlarda maksimum 2 saat olmak üzere araç tanıtımı ve seviye tesbiti yapıp;durumunuza göre aktif olarak hafif,orta ya da yoÄŸun trafiÄŸe çıkıyoruz.Güzergahı iÅŸ,okul,yoÄŸun kullandığınız yol durumuna göre de belirleyebiliriz.Genelde Ulus-Kızılay trafiÄŸine girmeden de eÄŸitimi tamamlamıyoruz.

 

5-DERS ÃœCRETÄ°YLE Ä°LGÄ°LÄ° BÄ°LGÄ° VEREBÄ°LÄ°R MÄ°SÄ°NÄ°Z?

Cevap: Ãœcret kendi aracınız (ağırlıklı olarak) veya eÄŸitimci aracı (nadiren) olmasına göre deÄŸiÅŸmektedir.Ayrıntılı bilgi için iletiÅŸime geçebilirsiniz.Ödeme ders sonunda nakit veya havale/EFT olarak yapılmaktadır.Piyasada her sektör gibi daha ucuza yapan birilerini bulabilseniz de önemli olan eÄŸitim kalitesi ve iletiÅŸimdir.CAN ve MAL GÃœVENLİĞİ ÅžANSA BIRAKILMAZ.

 

6-BÄ°R DERS SAATÄ° NE KADAR SÃœRÃœYOR?

Cevap: Bir ders saati 60 dakikadır.Molalar eÄŸitime dahil deÄŸildir.Günde en az 2 saat (120 dakika),yorgunluk ve stres durumuna göre 3 saat (90 dk+90 dk) yapabilmekteyiz.

 

7-NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRİM?

Cevap: Sahibinden üzerinden mesaj veya telefonla;google haritalarda ankara direksiyon dersi aramanızda Batıkent Gimsa konumu ve google busıness sitemiz üzerinden irtibat kurabilirsiniz.

 

8-KENDÄ° ARACIMLA DERS ALABÄ°LÄ°R MÄ°YÄ°M?

Cevap: EÄŸitimlerimiz çoÄŸunlukla kendi aracınızla verilmektedir.EÄŸitimci aracıyla en fazla 2 saatlik bir eÄŸitim verilmekte olup geri kalan eÄŸitim kendi aracınızla verilmektedir.Her araç kendine mahsus özelliklere sahip ve alışkanlık gerektirdiÄŸinden eÄŸitimci aracıyla alınan eÄŸitimler para ve zaman kaybına sebebiyet vermekte ve yeterince verim alınamamaktadır.Tecrübelerimize istinaden eÄŸitimleri kendi aracınız olduÄŸunda ,kendi aracınızla almanızı tavsiye ederiz.

 

9-EHLİYETİMİ YENİ ALIYORUM?SINAV GÜZERGAHINDA EĞİTİM VERİYOR MUSUNUZ?

Cevap: Nadiren de olsa öğrenciye ve eÄŸitim parkuruna göre Çakırlar,Ovacık ve BaÄŸlıca ağırlıklı olarak ehliyet sınavına hazırlık için eÄŸitim veriyoruz. 

 

10-EĞİTİM İÇERİĞİYLE İLGİLİ BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

Cevap: EÄŸitim müfredatı;araç tanıma,dur-kalk,direksiyon hakimiyeti ve manevralar,ayna ayar ve kullanımı,ÅŸerit deÄŸiÅŸtirme,sollama,takip mesafesi,levha okuma,stres eÄŸitimi refleks çalışmaları,viraj ve dönel kavÅŸak çalışması,geri manevra,kapsamlı PARK eÄŸitimi,benzinlik durumları,lastik bakım ve bilgilendirme,kaput açma motor ve parçaları,gece sürüşü,ekonomok sürüş teknikleri, navigasyon kullanımı,kaza ve arıza durumlarında yapılması gerekenler,trafikte tehlike algılama ve güvenli sürüş, ÅŸehirlerarası sürüş ve trafik psikolojisi ÅŸeklindedir.Sürücü adayının durumuna ve isteÄŸe göre eÄŸitim müfredatı kısmi veya tam olarak yapılabilmektedir.

 

Yorumlar
36 kez görüntülendi.

sinem ibrahim eren

Ãœyelik tarihi: 9 Ocak 2021

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep551 052 13 99
WhatsApp551 052 13 99
Ä°lan sahibi: sinem ibrahim eren
Ara WhatsApp

Ä°lanlarınızı saÄŸ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaÅŸarak daha çok kitleye ulaÅŸtırabilirsiniz.


Bu iÅŸ ilanına BAÅžVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiÅŸ oluÅŸturmanıza gerek yoktur. Ä°LAN Ä°LETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online baÅŸvuru yapabilirsiniz.


Ä°sverenden.com Ä°nternet seri ilan, sarı sayfalar, iÅŸ ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koÅŸulda ilana BAÅžVURU almaz. ÃœYELÄ°K ve CV BÄ°LGÄ°SÄ° (cv formu) talep etmez. Ä°ÅŸ arayanlar aracısız, doÄŸrudan ilan veren kiÅŸi veya firma ile muhataptır. Ä°ÅŸ ilanlarına baÅŸvuru; iÅŸ adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine ÅŸahsen gerçekleÅŸir. Yayınlanan iÅŸ ilanları nın içeriÄŸinden ilan veren sorumludur.