Yonetici Asistani

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11370
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

sirketimiz bunyesinde  yetistirilmek uzere  seyahat  engeli  bulunmayan esnek zaman dilimine sahip  diksiyon ve fizigi  duzgun  sosyal medya kullaniminda aktif  analitik dusunme ve yonetme yetenegine sahip  personel alinacaktir. not* sirketimiz diyarbakir elazig  malatya kayseri batman erzurum  illerii kapsaminda bolgesel odul geceleri   sinema festivali ve  temizlik alaninda  hizmet vermektedir. basvuru yapan adaylar basvuru sartlarini detayli olarak okuyarak detayli bir cv ile basvurabilirler

Yorumlar
724 kez görüntülendi.

BKS DİJİTAL YAZILIM BİLİŞİM

Üyelik tarihi: 19 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep552 393 27 23
WhatsApp552 393 27 23
İlan sahibi: BKS DİJİTAL YAZILIM BİLİŞİM
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.