ZİRVE SUSAM TAHİN ATTARİYE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Fotoğraflar yükleniyor

İlan No 13707
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

2001 yılında ülkemiz ve dünya ekonomik ve ticari şartlarını değerlendiren şirket kurucularımız, firmamızın ana üretim modelinin “susam işleme, çikolata ve tahin üretimi” olmasını benimsemiş, hizmet edilecek dost sektörleri ise “tahin, tahin helvası, unlu mamuller, şekerleme ve bisküvi üreticileri” olarak belirleyerek ZİRVE SUSAM TAHİN ATTARİYE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİNİ kurmuşlardır.

Ülkemiz ekonomisine çok önemli katkı sağlayan “turizm” ve “ihracat” için yeni yatırımlarla çeşitli krema üretimlerine başlanmış, kısa sürede başarılı bir grafik sergilemiştir. Öz sermayesinin verdiği güven, deneyimli yöneticileri ve ekibiyle gıda güvenliği gereklerini yerine getirerek, “insana, çevreye ve kanunlara saygı” prensibiyle her geçen gün başarısını artırmaktadır.

Sahip olduğu vizyon ve üstlendiği misyonla değerli müşterilerine verdiği hizmet ve ürün kalitesini daima geliştirme arzusunda olan firmamız, ülkemizin ve sektörün gelişmesinde üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edecektir.

Yorumlar
18 kez görüntülendi.

ZİRVE TAHİN

Üyelik tarihi: 8 Nisan 2024

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep332 342 35 26
WhatsApp332 342 35 26
İlan sahibi: ZİRVE TAHİN
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.