1000 TL Dansçılar

Fotoğraflar yükleniyor

30.000
İlan No 7523
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Türkiye geneli 30 il, 110 mekanın kadrosunu kuran, eğiten ve sürekli iş sağlayan, çalıştığı kişilerin her zaman yanında olan ve en rahat mekanlarda, en iyi ücretlerde çalışmasını sağlayan, çalıştığı mekanlar Türkiye’nin en lüks, en güvenli mekanlardan oluşan, kocaman bir aileyiz. Innovation Ajans Türkiye’nin “Eğlence Sektörünün Lider İş Veren Markası” Bu Ailede Sizde Yerinizi Almak İstermisiniz? Türkiye Genelindeki Turistik Eğlence Mekanlarımızda,Restoranlarımızda Görevlendirilmek Üzere Dansçılar Arıyoruz Tum sosyal olanaklarımız tarafımızdan sağlanmaktadır

 


İZMİR İŞ İLANLARI

Yorumlar
1130 kez görüntülendi.

Burak Adalı

Üyelik tarihi: 15 Mayıs 2022

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep552 427 06 01
WhatsApp552 427 06 01
İlan sahibi: Burak Adalı
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.