Hayalim organizasyon

Görüşülür
İlan No 10717
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Aranılan nitelikler 

Düğün, davet, nişan, kına, evlilik teklifi, doğum günü, açılış organizasyonlarında görevlendirmek üzere deneyimli yada deneyimsiz, Kayseri de ikamet eden, çalışma arkadaşları aramaktayız. 

Aranılan nitelikler

Herşeyden önce eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven, dış görünüşüne özen gösteren, güler yüzlü, esnek çalışma saatlerine uyabilen, diksiyonu düzgün , Kayseri'de ikamet eden, çalışma arkadaşları aramaktayız. 

Deneyimli arkadaşlar tercih sebebidir.

4 kisilik nedime ekibi, 2 kişi karşılama elemanı, 1 ofis çalışanı , 2 animatör çalışma arkadaşları aramaktayız. (Toplam 7 bayan , 2 erkek )

Başvurular 

05373884593 nolu telefondan Whatsapp yoluyla yapılmalıdır. 

 


KAYSERİ İŞ İLANLARI  MELİKGAZİ İŞ İLANLARI

Yorumlar
825 kez görüntülendi.

Sedat bey

İlan sahibi: Sedat bey
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.