Cafe Restoran Servis Elemanı Aranıyor

Fotoğraflar yükleniyor

8506,80
İlan No 10751
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Adabükü Seba Solemar Sitesinde bulunan sahil beach-cafe ve Restoran işletmemize BAYAN servis elemanları aramaktayız. Tercihen turizm ve otelcilik okuyan olabilir staj zorunluluğunuz olduğunda stajınızıda tamamlamış olmanız mümkün olacak. Güler yüzlü, insan ilişkileri kuvvetli, temiz ve titiz çalışacak ve antreli çalışma sistemine uyabilecek çalışma arkadaşlarımız lütfen iletişime geçsin. Personel evimiz mevcut olacak ulaşım ile ilgili herhangi bir sıkıntınız olmayacak. 

 

İletişim - 0532 348 09 51

 


MUĞLA İŞ İLANLARI  MİLAS İŞ İLANLARI

 

Yorumlar
636 kez görüntülendi.

Alfa Beta Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi

Üyelik tarihi: 21 Mart 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep532 348 09 51
WhatsApp532 348 09 51
İlan sahibi: Alfa Beta Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.