Home ofis çağrı

İlan No 12028
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Türkiye genelinde anlaşmalı olduğumuz özel hastanelerin evden çalışıp bilgisayar üzerinden çağrıya girip check-up sağlık kanser tarama paketlerinin tanıtım en önemlisi satışını yapacak ikna yeteneği yüksek sabırlı 18 ile 55 yaş arası bayan takım arkadaşlarına ihtiyaç vardır satış başı prim şeklinde çalışılmaktadır SGK yapılmaktadır çalışma saatleri 10.00 ile 18:00 arası 2 saat mola haklarınız vardır cumartesi 11:00 ile 17:00 arası pazar günleri tatil

 


İZMİR İŞ İLANLARI

Yorumlar
476 kez görüntülendi.

Can Kariyer

Üyelik tarihi: 19 Ekim 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep544 196 06 26
WhatsApp544 196 06 26
İlan sahibi: Can Kariyer
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.