SAHA SATIŞ PERSONELİ

Fotoğraflar yükleniyor

İlan No 11824
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Reklam ve yazılım alanında faaliyet göstermekte olan şirketimizde sahada aktif olarak çalışacak deneyimli - deneyimsiz Saha Satış Personeli alınacaktır. Maaş + dolgun prim + yol + yemek + sosyal haklar. İşimiz zor olduğu kadar zevkli ve keyiflidir. Personelimize Reklam ve Pazarlama Stratejileri konularında detaylı eğitimler şirket bünyesinde verilecektir.

Adaylarda aranan kriterler :

  • İş etiğine sahip olunmalı
  • Sürekli ve düzenli çalışmayı prensip edinmeli
  • Öğrenmeye ve gelişmeye açık olunmalı
  • Şeffaf ve dürüst olunmalı

Şirketimiz hakkında www.buguneozel.com.tr adresinden iletişim bilgisine ulaşabilirsiniz. Görüşmeler Alsancak ofisimizde yapılacaktır.

Yorumlar
355 kez görüntülendi.

BUGÜNE ÖZEL YAZILIM

Üyelik tarihi: 21 Temmuz 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep553 070 88 74
İş232 332 28 74
WhatsApp553 070 88 74
İlan sahibi: BUGÜNE ÖZEL YAZILIM
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.