YARDIMCI GARSON

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11271
İlan Durumu İşe Alım Devam Ediyor

Merhaba Symbol Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan HD İskender restoranımız için yardımcı garson pozisyonda arayışımız mevcuttur şehir dışından veya uzaktan gelmeyi düşünen erkek personel adayları için lojman mevcuttur çalışma saatlerimiz 12.00 ile 22.30 saatleri arasıdır erkek personellerde sakal tıraşı zorunluluğu vardır iletişim olarak WhatsApp üzerinden mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz haberleşme Sadece bu kanal üzerinden yapılacaktır şartlar asgari ücret bahşiş SSK ve iş yerinde yemek şeklindedir servis imkanımız yoktur ilgili adayların WhatsApp üzerinden mesaj yolu ile iletişim kurmaları rica olunur.

 


KOCAELİ İŞ İLANLARI  BAŞİSKELE İŞ İLANLARI

Yorumlar
585 kez görüntülendi.

Ceyhun ÖZSARAÇ

Üyelik tarihi: 11 Kasım 2021

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep541 655 54 10
WhatsApp541 655 54 10
İlan sahibi: Ceyhun ÖZSARAÇ
Ara WhatsApp

İlanlarınızı sağ üst köşedeki sosyal hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz.


Bu iş ilanına BAŞVURU yapmak için üye olmanıza veya özgeçmiş oluşturmanıza gerek yoktur. İLAN İLETİŞİM veya WHATSAPP butonlarını tıklayıp, firma yetkilileri ile görüşerek online başvuru yapabilirsiniz.


İsverenden.com İnternet seri ilan, sarı sayfalar, iş ve eleman ilanları yayın hizmeti vermektedir. Hiç bir koşulda ilana BAŞVURU almaz. ÜYELİK ve CV BİLGİSİ (cv formu) talep etmez. İş arayanlar aracısız, doğrudan ilan veren kişi veya firma ile muhataptır. İş ilanlarına başvuru; iş adresine, telefon, whatsapp veya e-mail adresine şahsen gerçekleşir. Yayınlanan iş ilanları nın içeriğinden ilan veren sorumludur.